Monday, June 13, 2011

NAK JANA PENDAPATAN LEBIH? JOIN AFFILIATE DAN DAPATKAN EBOOK DI SINI SEKARANG


Korang nak tambah pendapatan tanpa perlu banyak kerja? Apa kata join bisnes affiliate. Saya ada beberapa affiliate yang boleh korang join. Dan ada affiliate yang turut jual ebook yang amat berguna pada korang if berminat nak berjual beli di laman ebay @ lelong. Caranya mudah aje (saya guna bahasa yang paling mudah, maklum la, bukan orang IT, so harap korang faham cara-caranya ok..)

1) Memula, join dulu mana-mana affiliate yang saya sediakan. Klik je semua, then follow arahan yang diberikan.

2) Then kene buat la sedikit promosi. Kalau takde blog @ lama web yang canggih manggih pun xpe, gunakan aje email, facebook, twitter, segala macam laman sosial ada kan, ruangan forum pun boleh. Paling mudah, blogwalking ke blog orang lain sambil meninggalkan komen di ruangan cbox ke, shoutmix ke, tapi komen biarlah bernas sambil tinggalkan jejak URL / Link yang ada ID korang masa join affiliate tadi. 

3) Kalau ada laman web sendiri seperti blog macam saya yang percuma dari encik Google ni, boleh le letakkan link-link yang disediakan oleh pihak affiliate tadi (macam yang saya buat kat bawah ni..) Letak aje banyak-banyak.. :) Lepas tu promote le macam yang saya nyatakan di atas tadi..

Haa.. mudah aje kan.. yang paling penting, rajin aje. Malas-malas sapa nak bagi duit kan? Takdenye duit nak turun dari langit. At least korang boleh jadikan bisnes ni sebagai pendapatan senyap (senyap le coz duit masuk tanpa disedari..) Jangan jadikan alasan tak ada blog sendiri, tak tau nak buat blog la.. banyak lagi cara lain yang boleh digunakan, kan? OK lah.. jumpa lagi.. selamat mencuba!!


Eruwan Gerry Affiliates

Free advertising

Video Panduan eBay


Video Panduan Lelong


eBook Import Dari China


Video Panduan Lelong


I


Pakej Automatic eBay Powerseller


Ebook Import Dari China


Pakej Jana Trafik eBay

3 comments:

puanbee said...

minat juga satu dua hee byk2 tk boleh tk ..tk sempat kot!

Private said...

macam manerr nx caryk affiliates laen??

CIKGU ZAIHAN said...

saya pun x berapa nak pasti apa jawapan yg sesuai utk soalan tu. cuma saya ada buat research jugak melalui blogwalking and join forum2 dan juga tanya pada encik google affiliate mana yg ok..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...